Köp & sälj – loppmarknad den 13 september

Nu arrangerar villaägarföreningen Kyrkviksborna loppmarknad där alla är välkomna att köpa eller sälja. Passa på att rensa garderober, garage och källare. Ett utmärkt tillfälle att bli av med ”onödiga prylar” till exempel leksaker, kläder, skor och sportutrustning. Ingen kostnad för att sälja och ingen föranmälan krävs.

Har du mycket grejer så ta med eget bord och eventuellt en klädställning. Har du färre prylar går det bra med en filt på marken.

Loppisen äger rum lördagen den 13 september i Kastanjeparken vid Fågelsträcket mellan Rönnvägen och Amorvägen kl.12.00-15.00.

Har du inget att sälja är du varmt välkommen att fynda! Kaffe med dopp kommer finnas till försäljning. Vi kommer sätta upp anslag runt om i området, men hjälp gärna till att sprida ordet så vi får många besökare!

OBS! Ruskväder = Inställd loppis.

Annonser

Om Kyrkviksborna

Villaföreningens främsta uppgift är att främja trivsel och gemenskap, med arrangemang som till exempel den årliga loppmarknaden i Kastanjeparken. Föreningen skapar och vårdar gemensamma mötesplatser så som badbryggan i Askrike, pulkabacken på Skyttevägen, fotbollsmålen i Kastanjeparken. Huvudkanalen för informationsspridningen är denna hemsida och kyrkviksborna@gmail.com.
Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s